Platesni medžiagų ir spalvų tyrimai interjero dizaino srityje

NCS Colour x Tarkett

Platesni medžiagų ir spalvų tyrimai interjero dizaino srityje

Domina novatoriškas dizainas ir technologijos? Kartu su NCS Colour tyrinėkite užburiantį spalvų pasaulį. Jų žymėjimai leidžia tiksliai apibūdinti bet kokią spalvą ant bet kokio paviršiaus – grindų dangos, dažų ar pakuotės. Siekdami supaprastinti dizaino kelionę nuo pradžios iki pabaigos, nuo šiol Tarkett rasite skaitmeninėje NCS+ platformoje.

Sklandžios kūrybinės kelionės

Atlikusi savo profesionalių kolekcijų kartografiją, Tarkett susivienijo su NCS Colour, kad būtų lengviau naršyti po gaminius pagal spalvas ir medžiagas. Visi mūsų profesionalūs grindų ir sienų sprendimai buvo išmatuoti ir vizualiai įvertinti. NCS sistemos intelektas leido suskirstyti gaminius į kategorijas ir suteikė veiksmingą galimybę skaitmeniniu būdu tiksliai atvaizduoti tiek vienspalvius, tiek įvairiaspalvius paviršius.

Pasinerkite į Tarkett medžiagų ir spalvų visumą

Tarkett praturtinta NCS+ platforma leidžia dizaineriams ieškoti konkrečių spalvų, lyginti ir derinti medžiagas Tarkett kolekcijose ir kurti koliažus, kuriais galima dalytis. Pirmą kartą tiek NCS Colour, tiek Tarkett sukurtas įrankis bus itin vertingas projektuojant erdves ir derinant spalvas bei medžiagas.