Parduotuvių anglies dioksido pėdsako skaičiuoklė

Atnaujinate parduotuvę?

Tvarūs grindų dangų pasirinkimai parduotuvėms

Kadangi mados ir mažmeninės prekybos įmonių darbotvarkėje tvarumas tampa vis svarbesnis, prekiniai ženklai pereina prie tvaraus parduotuvių dizaino – atkreipiamas dėmesys į tai, kaip jos projektuojamos ir statomos, aprūpinamos ištekliais. Daugiau nei trečdalis prekinių ženklų nusistato ilgalaikius tikslus ir uždavinius, bei atsiriboja nuo partnerių, kurie nenori laikytis jų tvarumo standartų. Siekiant iki 2050 m. visiškai pažaboti anglies dioksido problemą reikia visapusiško įsitraukimo, nereikėtų nieko pamiršti, nes kiekvienas sutaupytas CO2 kilogramas yra svarbus.

Kaip apskaičiuoti savo projekto anglies pėdsaką?

Atrinkome jums mažai anglies dioksido į aplinką išskiriančių grindų dangų kolekcijas. Išsirinkite ir eikite į anglies dioksido pėdsako skaičiuoklę, kad įvertintumėte savo projekto anglies dioksido pėdsaką.

1 žingsnis

Pasirinkite „Tarkett“ mažai anglies dioksido išskiriančias grindų dangas iš toliau pateiktų kolekcijų.

2 žingsnis

Spustelėkite „APSKAIČIUOTI ANGLIES DIOKSIDO PĖDSAKĄ“ arba „MANO PROJEKTO ANGLIES DIOKSIDO PĖDSAKAS“ ir būsite nukreipti į skaičiuolę. Įveskite savo vertes ir gaukite grindų dangos pėdsako įvertinimą per visą pastato gyvavimo ciklą.

anglies pėdsako skaičiuoklė

Pasirinkite mažai anglies dioksido į aplinką išskiriančias grindų dangas

Siekiate neutralios anglies dvideginio emisijos?

„Carbon Conscious“ programa

Rinkdamiesi „Tarkett“ galite būti tikri, kad renkatės gaminius, kurie nuo pat pradžių buvo sąmoningai kuriami atsižvelgiant į anglies pėdsako mažinimą. Jei, taikydami griežtus gaminių projektavimo ir gamybos procesus, negalime dar labiau sumažinti anglies dioksido išmetimo, siūlome kompensuoti likusį anglies dioksido išmetimą pagal mūsų „Carbon Conscious“ programą, per išoriškai patikrintus anglies dioksido kreditus.

'

Reikia pagalbos?

Norite gauti daugiau informacijos arba paramos savo projektui? Esame pasirengę padėti! Susisiekite su vietiniu Tarkett atstovu.

Susiję straipsniai

„Tarkett“– pirmasis Europos gamintojas kiliminių plytelių gamyboje naudojantis uždarojo ciklo procesą.

Produktų perdirbimas po naudojimo yra pagrindinis svertas kovojant su klimato kaita, o „Tarkett“yra vienintelis Europos gamintojas perdirbantis 100 % kiliminių plytelių medžiagų.

Bendradarbiaujame su partneriais, kad panaudotume perdirbtą kreidą kiliminių plytelių pagrindo gamyboje

Bendradarbiaujame su partneriais, kad iš panaudotų produktų išgautume vertingų medžiagų, kurias galėtume grąžinti į savo tiekimo grandinę.

Siekiame Aukso: „Tarkett“ kiliminių plytelių kelionė „Cradle to Cradle®“ link

Nuo 2010 m. „Tarkett“ taiko C2C principus. Siekdami gauti C2C Aukso sertifikatus savo Desso kiliminėms plytelėms, mes nuolat diegiame naujoves.