iD Tilt: puikių savybių modulinės sukabinamos plytelės

iD Tilt: tvirta ir išskirtinė danga

iD Tilt: Stilingas. Ilgaamžis. Puikiai tinka intensyvaus judėjimo zonoms

Sukurta atsižvelgiant į ilgaamžiškumą – iD Tilt puikiai veikia intensyvaus judėjimo zonose ir komercinėse patalpose, todėl idealiai tinka parduotuvėms, sporto ir sveikatingumo zonoms, taip pat yra tobulas pasirinkimas naujos statybos ir renovacijos projektams.

Be to, iD Tilt asortimentą galima perdirbti: jame nėra ftalatų, o lakiųjų organinių junginių kiekis itin mažas, todėl tai tinkamas pasirinkimas jūsų projektui, žmonėms ir planetai.

Intensyviam judėjimo srautui

Sukurta taip, kad atlaikytų intensyvaus judėjimo srauto aplinkos poreikius: iD Tilt gali atlaikyti intensyvų pėsčiųjų eismą ir rankinių krautuvų judėjimą.

Be to, iD Tilt pasižymi įbrėžimams atspariu paviršiumi, kuris laikui bėgant išsaugo savo estetinį vaizdą. Šis ilgaamžis grindų dangos sprendimas puikiai tiks jūsų erdvei patobulinti.

R10 atsparumo slydimui savybės užtikrina saugumą ir apsaugo nuo paslydimo bei kritimo, todėl visiems sukuriama saugesnė aplinka.

O garsą sugeriančios savybės sumažina triukšmo lygį ir sukuria patogią aplinką visose komercinėse erdvėse.

Modulinio dizaino galimybės

 

iD Tilt kolekcijoje yra daugybė dekorų – nuo klasikinio medžio iki modernaus betono. Naudodami iD Tilt mažmenininkai gali lengvai sukurti praktišką ir patrauklią erdvę savo klientams.

Sužinokite, kaip iD Tilt gali pakeisti jūsų mažmeninės prekybos erdvę. Peržiūrėkite mūsų pasiūlymą ir pasisemkite įkvėpimo.

Nesvarbu, ar siekiate darnios estetikos, ar derinate skirtingus stilius, mes suteikiame klientams galimybę išlaisvinti savo kūrybiškumą naudojant individualaus pritaikymo paslaugą, kuri gali suprojektuoti grindų dangas pagal jūsų konkretų prekės ženklą.

Greitas ir paprastas montavimas

iD Tilt kolekciją lengva įrengti be klijų, todėl mažmenininkai gali greitai ir efektyviai pertvarkyti savo erdvę.

Naujoviškas „kregždės uodegų“ užraktas leidžia įrengti dangas be siūlių, todėl įmonės sutaupo laiko ir pinigų. Be to, dėl Tarkett Top Clean XPTM poliuretano padengimo dangą lengva valyti ir prižiūrėti. Na, o išskirtinis kolekcijos matmenų stabilumas užtikrina, kad grindys išliks vientisos net ir didelio intensyvaus judėjimo srauto aplinkoje.

Gerai ir žmonėms, ir planetai

iD Tilt danga nekenkia nei žmonėms, nei planetai

Esame įsipareigoję siekti vietinės gamybos Europoje privalumų, pripažindami jos reikšmingą indėlį gaminant aukščiausios kokybės produktus. „Pagaminta Europoje“ iD Tilt pabrėžia šį požiūrį visais mūsų gamybos aspektais – nuo transportavimo atstumų sutrumpinimo iki ekologiškos praktikos, kuria siekiama sumažinti ekologinį pėdsaką.

Montavimo įrankiai

Kaip išimti plytelę

Sužinokite, kaip greitai išimti iD Tilt plytelę.

Montavimo instrukcija

Perskaitykite kaip tinkamai įrengti iD Tilt, kad gaminys būtų ilgaamžis.

Kaip įrengti iD Tilt

Pažiūrėkite, kaip įrengti iD Tilt be verslo prastovų.

Susiję straipsniai

Sandėlyje sumontuota iD Tilt HIT Multi Black Mix
iD Tilt HIT: efektyvi tarpusavyje sujungiamų plytelių sistema

iD Tilt HIT tarpusavyje sujungiamų plytelių sistema užtikrina greitą ir paprastą montavimą. Greitai montuojama efektyvi grindų danga intensyvaus judėjimo zonoms