Laukiamojo arba poilsio zona su lygiais baldais ir ilgaamže, švelnių atspalvių viniline grindų danga

iQ Optima: judantys niuansai

Iš naujo atraskite iQ Optima – istorinę Tarkett homogeninę vinilinę

Daugiau nei 40 metų tobulėjimo ir 100 milijonų kvadratinių metrų parduotų grindų. iQ Optima pristato naujus raštus ir platesnę spalvų paletę. iQ Optima vinilinių grindų dangų kolekcija išsiskiria efektyviu sauso poliravimo paviršiaus atnaujinimu, užtikrinančiu nesudėtingą priežiūrą ir neprilygstamą ilgaamžiškumą.​

Derinama su iQ Granit ir iQ Eminent kolekcijomis, iQ Optima siūlo ir stilių, ir funkcionalumą. Pagaminta Švedijoje, vadovaujantis tvarumo principais, kolekcija pasižymi atsakingai išgaunamomis medžiagomis ir galimybe dangas perdirbti (montavimo atraižas ir dangą po naudojimo).​

Iš naujo atraskite iQ Optima jau šiandien, kad galėtumėte mėgautis atnaujintu stiliumi ir ilgai išliekančia kokybe.

Moderni laukiamoji zona su lygiais baldais ir ilgaamže, šiuolaikiška viniline grindų danga

Raštų įvairovė

Patirkite ramybės pojūtį su organiškomis linijomis ir subtiliais mūsų naujųjų iQ Optima vinilinių grindų dangų tonais, suteikiančiais neribotas galimybes kurti harmoningas erdves.

Įkvėpimo semtasi iš švelnios akvarelės: iQ Optima asortimente vyrauja švelnūs perėjimai ir permatomi, prislopinti atspalviai, praturtinantys švelnius kolekcijos tonus. Išskirtinai Tarkett naudojamas krypties efektas, kurį dabar galima rinktis iš trijų žavių, subtilių raštų ir 55 atspalvių, suteiks neprilygstamą universalumą jūsų erdvėms.

Mūsų kvalifikuotų dizainerių Švedijoje sukurta iQ Optima perteikia natūralaus travertino, kuriam būdingas unikalus kryptinis raštas ir ramūs akvarelės potėpiai, esmę.

Pasinaudokite galimybe žaisti su krypties efektu ir 4 spalvų grupėmis, atėjusiomis iš iQ Granit ir iQ Eminent kolekcijų, atveriančiomis dar daugiau kūrybinių derinimo galimybių. iQ Optima pritaikyta šiuolaikinei socialinei aplinkai ir suteikia galimybę kurti įkvepiančias erdves, skatinančias bendruomeniškumą.

Apžiūrėkite mūsų žavingą akvarelinį koliažą, kuriame vaizduojami ramūs žali atspalviai, perkelti ant lygaus vinilo paviršiaus.

Patvaru ir patikima

iQ sauso poliravimo būdu atkuriamas paviršius, kad grindys būtų švaresnės ir ilgiau tarnautų

Vieninteliai rinkoje siūlome sausą paviršiaus restauravimą, dėl kurio grindys išliks lyg naujos ilgus dešimtmečius. Tai paprasta ir veiksminga grindų dangos priežiūros procedūra, kurios metu, vietoj pakartotino dangos padengimo įvairių rūšių akrilu ar polimerais, yra mechaniškai atkuriamas gaminio paviršius. Tokia technologija suteikia iQ Optima maksimalų vizualinį ir techninį patvarumą, todėl grindys daug ilgiau išlieka geriausios išvaizdos.

Daugiafunkciškumas

Kolekcija iQ Optima buvo specialiai sukurta taip, kad atitiktų reikliausios aplinkos poreikius ir derėtų su mūsų techninėmis dangomis, tokiomis kaip statinį krūvį palaikančiomis ir išsklaidančiomis iQ Toro SC, iQ Granit SD, arba neslidžiomis Granit Multisafe ar Granit Safe T. Galite rinktis iš 14 derančių spalvų.

Visos iQ Optima pozicijos taip pat gali būti su akustiniu pagrindu, užtikrinančiu 16 dB garso slopinimą.

Dėl šių privalumų iQ Optima yra idealus sprendimas sveikatos priežiūros, pagyvenusių žmonių globos ir švietimo įstaigų patalpoms.

Tvarumo pagrindas

iQ Optima žiedinės kelionės infografikas

Sukurta, surinkta ir perdirbta: kolekcija, įkvėpta žiedinės ekonomikos.

Švedijoje gaminamose tvariose iQ Optima grindų dangose yra vidutiniškai 25% perdirbto turinio, o ir pačią dangą galima pakartotinai perdirbti (montavimo atraižas ir dangą po naudojimo). Be to, gamybai naudojama 100% atsinaujinanti energija. Mūsų iQ asortimentas – tai patrauklios dangos, kurios tarnaus 30 ir daugiau metų, pasižyminčios paprasta priežiūra ir greitu remontu. iQ Optima sukurta laikantis žiedinės ekonomikos principų: uždaryti atliekų ciklą ir puoselėti savo tvarų poveikį aplinkai.

Galerija

Susiję straipsniai

grindų dangos sprendimai sveikatos priežiūros įstaigoms
Sveikatos bendruomenės palaikymas

Sužinokite apie įvairius sprendimus Tarkett vinilinėms grindims, atitinkančioms įvairius ir sudėtingus ligoninių bei sveikatos priežiūros įstaigų reikalavimus

Komercinės vinilo grindys, skirtos sveikatos priežiūros erdvėms
Atraskite naujus „iQ Granit“ ir „iQ Eminent“ asortimentus

Atraskite naujus „iQ Granit“ ir „iQ Eminent“ asortimentus

Kaip suprojektuoti funkcionalią ligoninę?
Atraskite mūsų sveikatos priežiūros įstaigų dizaino vadovą

Atsisiųskite sveikatos priežiūros įstaigų dizaino vadovą

Kuriame ateities mokyklą
Kuriame ateities mokyklą

Ateities mokyklų kūrimas yra didelis iššūkis visuomenei. Sužinokite kaip mes galime padėti jums sukurti tvarią, lanksčią ir įtraukią mokyklą, sukurtą kiekvieno gerovei.