Warehouse with background automatic forklift and very heavy traffic flooring iD Tilt HIT

iD Tilt HIT: efektyvi tarpusavyje sujungiamų plytelių sistema

Kodėl vetra rinktis iD Tilt HIT?

iD Tilt HIT – tai pati tvirčiausia Tarkett grindų dangų kolekcija, skirta intensyvaus ir labai intensyvaus judęjimo zonoms komercinėje ir pramoninėje aplinkoje. Puikus 6 skirtingų dekorų ir eksploatacinių savybių derinys turi 2,7 mm storio dėvimąjį sluoksnį, užtikrinantį ilgaamžiškumą ir matmenų stabilumą.

Mūsų revoliucinės tarpusavyje sujungiamos plytelės idealiai tinka naudoti parduotuvėse, sandėliuose ir pramonėje – jos ne tik ilgaamžės, bet ir greitai bei lengvai montuojamos ant įvairių esamų paviršių.

Be to, iD Tilt HIT asortimentą galima perdirbti, jame nėra ftalatų ir yra itin mažai lakiųjų organinių junginių, todėl tai yra tinkamas pasirinkimas tiek jūsų projektui, tiek žmonėms ir planetai.

Ilgaamžiškumas ir našumas

Mūsų danga pasižymi geriausiu savo klasėje matmenų stabilumu, išlieka tvirta esant didelėms apkrovoms ir dideliam eismui.

Komfortas ir saugumas

Mums rūpi klientų gerovė, todėl iD Tilt HIT sumažina riedėjimo ir vaikščiojimo triukšmą bei padeda išvengti sąnarių problemų.

Greitai ir lengvai

Tinka montuoti ant įvairių paviršių.

1. Ilgaamžiškumas ir našumas

Tarkett iD Tilt HIT išsiskiria išskirtiniu patvarumu. Ši grindų danga su storu dėvėjimosi sluoksniu sukurta taip, kad atlaikytų nuolatinį dėvėjimąsi intensyvaus judėjimo vietose. Nesvarbu, ar tai būtų komercinės patalpos, ar mažmeninės prekybos vieta, ar kita erdvė, kurioje vaikšto daug žmonių, iD Tilt HIT užtikrina ilgalaikį ir patvarų sprendimą.

Žr. visą pasiūlymą

Privalumai:

  • Atsparus dėvėjimuisi: Tarkett iD Tilt HIT, pagamintas su 2,7 mm storio dėvėjimosi sluoksniu, yra atsparus įbrėžimams ir dėmėms, todėl laikui bėgant išlaiko savo išvaizdą.
  • Atsparus smūgiams: kad sugertų smūgius, grindų danga padengta Excellent TopClean XP® PU paviršiaus apdorojimu, todėl sumažėja pavojus, kad nukritę daiktai ar sunkūs baldai ją sugadins.

2. Komfortas ir saugumas

Kai kalbama apie intensyvaus judėjimo zonas, Tarkett iD Tilt HIT yra geriausias grindų dangos sprendimas. Dėl unikalios sudėties ir konstrukcijos ši kolekcija idealiai tinka erdvėms, kuriose reikia ir patvarumo, ir našumo.

Žr. visą pasiūlymą

Privalumai:

  • Geriausias savo klasėje produktas sumažinantis triukšmą: palyginti su keramika, iD Tilt HIT riedėjimo ir vaikščiojimo metu sukelia 21 dB mažiau triukšmo.
  • Lengva prižiūra: dėl TopClean XP® PU paviršiaus apdorojimo iD Tilt HIT lengva valyti ir prižiūrėti, todėl tai praktiškas pasirinkimas judrioje aplinkoje, kur švara yra svarbiausia.
  • Komfortas po kojomis: patirkite komfortą ir paminkštinimą po kojomis, pagerindami bendrą naudotojo patirtį.

3. Greitas ir paprastas įrengimas

Tarkett iD Tilt HIT pritaikyta naujoviška tarpusavyje sukabinamų plytelių technologija supaprastina įrengimą ir kartu padidina bendrą grindų dangos tvirtumą ir stabilumą.

Žr. visą pasiūlymą

Privalumai:

  • Greitas ir paprastas įrengimas: tarpusavyje sukabinamų plytelių sistema leidžia jas greitai ir paprastai montuoti, taupo jūsų laiką ir darbo sąnaudas.
  • Vientisa išvaizda: mėgaukitės vientisa išvaizda be klijų, sukurdami išbaigtą ir profesionalią apdailą.

Tvarumo įsipareigojimas

Tarkett iD Tilt HIT – tai ne tik ilgaamžiškumas ir stilius, bet ir tvarus pasirinkimas žmonėms ir planetai. Šios grindys pagamintos Europoje, laikantis atsakingo požiūrio į aplinką. Mūsų gamybos procese laikomasi griežtų tvarumo standartų, todėl kiekvienas žingsnis prisideda prie ekologiškesnės ateities. Rinkdamiesi Tarkett, priimate sąmoningą sprendimą investuoti į gaminį, kuris rūpinasi Žemės ir jos gyventojų gerove.

Galerija

Su Tarkett iD Tilt HIT perkelkite savo erdvę į kitą lygį

Investuokite į grindų dangą, kuri ne tik atitinka, bet ir pranoksta jūsų lūkesčius. Su Tarkett iD Tilt HIT perkelkite savo erdvę į kitą lygį, kur tobulai dera ilgaamžiškumas ir dizainas. Peržiūrėkite mūsų kolekciją ir jau šiandien atnaujinkite savo projektą.

Susiję straipsniai

Parduotuvių anglies dioksido pėdsako skaičiuoklė
Atnaujinate parduotuvę?

Apskaičiuokite savo parduotuvės anglies dioksido pėdsaką ir sužinokite, kaip galite sumažinti poveikį aplinkai naudodami bei, po naudojimo, pasirinkdami perdirbti „Tarkett“ grindų dangas.